2014. március 31., hétfő

Vital Therm Infravörös terápiás matrac - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Ez az infravörös matrac ott segít, ahol a probléma elkezdődik. Tehát élénkíti a vérkeringést, ezáltal serkenti az anyagcserénket és végül megerősíti az immunrendszerünket. És ezt mind akkor, amikor alszunk. Ezt a matracot betesszük az ágyunkba, a lepedő alá és a testünk az éjjel folyamán magába veszi az infravörös sugarakat.
1. fokozat: a hosszú távú kezelésre van kifejlesztve. Ebben az esetben egész éjjel használjuk a matracot. Hőmérséklete kb. 16-18 fok, és nagyon hosszú hullámokat bocsát ki, így kisebb a hatás erőssége és mélyen behatol a testünkbe.
2. fokozat: rövid távú kezelésre van kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy naponta két-háromszor használjuk maximum 20 percet, a matrac hőmérséklete 22-24 fok, ilyenkor nagyobb a hatás, kisebb a behatolás
3 hétig, utána 1 hét szünet - a végett, hogy a testünk áttisztuljon.
Az elektromos impulzusnak köszönhetően a karbon szálak összeverődnek és ez által keletkezik az infravörös sugárzás. Az infravörös sugarak behatolnak a testünkbe, ellazítják az izmainkat, kitágítják az ereket és ez által jobb lesz a vérkeringésünk.
Tulajdonságai:
- Antimikrobális, gyulladások elleni hatás, nyugtató hatású, gyermekeknek is
- Jó átszellőző képesség, hőszabályzó tulajdonság
- Védelem a baktériumok és a gombásodás ellen, környezetbarát védekezés
- 3% ezüsttartalom
Előnyei:
- elősegíti a vérellátást az egész szervezetünkben, beleértve a belső szerveket
- ezáltal jobban és megbízhatóbban fognak működni
- a mérgező és káros anyagok hatása csökken
Jobban érezzük magunkat, megerősítjük az ellenálló és védekezőképességünket, ezáltal nem leszünk olyan gyakran betegek. Lényegesen jobb mozgékonyságot érünk el, jobb lelki és testi közérzetet, javítjuk az emésztés folyamatát, megkönnyítjük az anyagcserét, vagyis egészségesebben fogunk élni.
Az infravörös fény behatol a testünkbe, szöveteinkbe 0, 2-3cm mélyen és felmelegíti azokat a testrészeket, amelyek a kinti meleget nem érzékelik. Ez azt jelenti, hogy ott érjük el a hatást, ahol szükségünk van rá. Biztosan van közöttünk olyan, aki reumás. És mit ajánl neki az orvos? Száraz meleget. Az infravörös matrac bebiztosítja nekünk ezt a meleget, anélkül hogy izzadnánk. És ez a száraz meleg.



Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2014-04-17 20:59
. Vital Therm Infravörös terápiás matrac - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése