2015. április 23., csütörtök

ezüst feng shui nyaklánc+medál,rózsakvarc,45gr - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Különleges és egyedi Feng shui nyaklánc medállal, középen egy mozgó hibátlan gömb rózsakvarccal, a lánc súllya 12. 5 gr , 60cm hosszú,,
a medáll a kővel 33. 5 gr, 3. 5 cm átmérőjű, az akasztó 1 cm még, az akasztóban belül fémjelzett, mindegyik 925 ös finomságú ezütből, a gömböjűre csiszolt és mozgó rózsakvarc jelentése a bolygógyűrűben: a harmónia és a szeretet örök körforgása! a feg shui szerint aki ilyet visel, arra rátalál az örök szerelem, én már megtaláltam, 14 éve vagyok boldog házasságban a férjemmel és két gyönyörű kislánnyal... most itt az ideje hogy másoknak segítsen... Anita
A rózsakvarc egy rózsaszín kvarc, a legismertebb kövek közé tartozik sokoldalú hatása miatt. Ókorban a szerelem és a szív köveként tisztelték. Görögök és a rómaiak úgy tartották, hogy Ámor és Eros a szerelem istenei küldték a rózsakvarcot a földre, hogy a szerelem és a kibékülés őserejét az embereknek ajándékozzák. Drágakőnek számolták be és sokat ért.
Hozzárendelhető a szívcsakra és a Bika, Rák, Mérleg csillagjegyben születettek számára alkalmas.  Eleme: a föld és a levegő.
Kínai csillagjegyei:  Kígyó, Kutya, Bárány
  
Fizikai hatása
Óvja a női és férfi nemi szerveket. Regenerálja a vért, támogatja a termékenységet. Erősíti a szívet és harmonizálja a szívritmust . Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén. Segít a vérszegénység, a kelések és a angina pectoris esetében. Asztmánál, náthánál és alacsony vérnyomásnál is segít. Jó hatással van a tödőre és a vastagbélre is.
.  
Lelki hatása
Hűségre és a szeretetre, szerelemre való belső igényünket támogatja. Erősíti a szépérzékünket. Rendezi az érzelmeket, erősíti az akaraterőt, higgadtságot ad, erősíti az önmagunkba vetett bizalmat.
Fokozza a romantikát. Segít a harag feldolgozásában, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot. Segít az érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen. Elbizakodottság ellen is hatásos. Megszünteti a lelki terheket és a rémálmokat. Elnyomja a bosszúság érzését, erősíti a megbocsátást. Megtanít önmagunk elfogadására, megnyitja szívünket a szeretet felé.
  
GYÓGYÍTÓ KÖVEK: * RÓZSAKVARC
A SZERETET KÖVE
Az öt alap gyógyító kristályok között nagy jelentősége van a rózsakvarc kőnek A közkedvelt rózsakvarc, a szeretet köve!  
Már ránézésre is gyengédséget kelt, nem véletlenül tartják azt róla, hogyszerencséssé teszi a szerelmet.  Mindemellett erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz,  gyógyítja a szív sebeit,  nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt.  



Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-13 11:29
. ezüst feng shui nyaklánc+medál,rózsakvarc,45gr - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése