2014. december 21., vasárnap

Suleika, a repülő szőnyeg -az Év játéka 7-77 év - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A doboza minimálisan kopott. Német nyelvű leírással , de a játék semmilyen nyelvismeretet nem igényel. A játék szép állapotú, hiánytalan, gyönyörű nagy társasjáték csupa izgalommal az utolsó pillanatig ( magyar nyelven megtalálod az interneten) kifejezetten ajánlom: -)) 7-8 éves kortól akár 2-4 játékosnak is. Az Év játéka díjas.. megérdemelten.
Csak akkor licitálj, ha elfogadod és betartod a szállítási és fizetési feltételeket( 5 naptári napon belüli fizetési határidő, csak ajánlottan postázok) 1000 ft vásárlási összérték alatt csak személyes átvételt biztosítok. gyűjtögethetsz 2 hétig, majd egy postaköltséggel postázom- a fizetési határidő betartása mellett egy csomagban maximum 6-10 db játékot küldök mérettől függően. kérdezz , gyorsan válaszolok írásban. Licitet nem törlök.  
Karácsony előtt az utolsó postázási nap december 19. Ehhez a vételár + postaköltség beérkezési határideje ( számlán érkeztetve! ) december 19. déli 12 óra. Mindenkinek elküldöm emailben 19. -én a csomag azonosítóját is. Aki ezt követően fizet, csak januárban postázok legközelebb, ennek tudatában vásárolj! Csak emailre válaszolok, kérem ne telefonáljanak, csak írjanak!  
Minden kedves Vásárlómnak ez úton kívánok kellemes Ünnepeket!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-12-30 10:27
. Suleika, a repülő szőnyeg -az Év játéka 7-77 év - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése