2014. augusztus 30., szombat

Dell XPS M1330 13.3" (Product) RED - JAVíTHATÓ - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Dell XPS M1330 13. 3" (Product) RED - JAVíTHATÓ
Írországból rendelt, Londonban vásárolt Dell noteszgép.
CSÚCSMODELL volt annakidején, (Product) RED kategóriás (50%-a a bevételnek a U2 énekese (Bono) által létrehozott segélyalapítványnak volt utalva a Dell által). Ez tehát nem egy egyszerű piros színű Dell gép, hanem egy speciális szériából való, amely a csúcsmodellt képviselte annakidején.
A gépet eredeti dobozában, dedikált Dell XPS hordtokkal, rendszertelepítő lemezekkel (Windows Vista Ultimate - 32 bit), brit töltővel (olcsón vásárolható hozzá egy egyszerű EU adapter), többnyelvű felhasználói kézikönyvvel, kompakt Dell TÁVVEZÉRLŐVEL (Media Center funkciók) és extra lemezekkel (Adobe Photoshop Elements 6 és Roxio Creator DE 10. 1) kínálom eladásra.
A gépből hiányzik a memória (2 darab bármely szabvány DDR2 modullal szerelhető 4GB-ig) és a merevlemez (bármilyen szabvány 2, 5"-es hdd vagy ssd belerakható).
A gép HIBÁS, ellenben a hiba PONTOSAN be lett azonosítva, tehát JAVÍTHATÓ! A grafikus chip-et (BGA) kell benne cserélni. Aki ért hozzá annak ezen az áron ez a modell majdhogynem ajándék. Aki nem ért hozzá az pedig javíttathatja bármely számítógépekkel foglalkozó szervízben.
Az LCD és minden más funkció a gépen hibátlan. Kizárólag a BGA chip nem működik benne, valamint a memóriamodulok és a merevlemez lettek eltávolítva a gépből.
A gép 64 bites Core 2 Duo processzorral szerelt, HDMI-n keresztül LCD TV-re köthető, valamint külső LCD monitorra (VGA-kimenet), továbbá rendelkezik USB2. 0, FireWire, Express Card és LAN-csatlakozókkal, Kensington zárhellyel, 3, 5 mm fejhallgató és 3, 5mm-es mikrofon bemenetekkel, slot-loading rendszerű DVD-íróval valamint beépített Bluetooth és Wi-Fi kártyákkal.
A gép kipróbáltan kompatibilis a Windows XP SP2, Vista, Windows 7 és a Windows 8/8. 1 operációs rendszerekkel.
Made in IRELAND.
Hagyatékból.
Fizetés kizárólag bankszámlára történő átutalással, befizetéssel vagy személyesen.
Személyes átvétel kizárólag Komáromban lehetséges.
Postán történő számlára befizetést sajnos nem áll módomban elfogadni.
Postai csekken való fizetést sajnos nem áll módomban elfogadni.
Utánvéttel sajnos nem áll módomban küldeni.
Csere, köszönöm, de nem érdekel.


Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Az aukció vége: 2014-09-20 00:54
. Dell XPS M1330 13.3" (Product) RED - JAVíTHATÓ - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése